A zenei és társművészeti tanszakokra az új növendékek az előre meghirdetett időpontokban jelentkezhetnek: a korlátozott számú férőhelyek miatt nem tudjuk minden érdeklődőnek biztosítani a zene- vagy más művészetoktatás lehetőségét, ezért a jelentkezést követő 30 napon belül az iskola értesíti a tanulót (tanuló szüleit) felvételének sikerességéről.

 

Kizárólag a Budafok-Tétényi Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti és Általános Iskola központjában (1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33.) a meghirdetett időpontokban, a jelentkezést követően, sikeres felvétel esetén lehet beiratkozni.

Alapfokú művészetoktatásra az iskola által előzetesen meghirdetett időpontban személyesen lehet jelentkezni.

Jelentkezéskor a tanuló és a szülő/gondviselő személyesen találkoznak az iskola tanárával. A jelentkezéshez szükséges egy jelentkezési lapot kitölteni, melyet akár a helyszínen, akár otthonról online el tudnak készíteni.

A jelentkezés önmagában még nem jelenti a felvételt! A jelentkezést követő 30 napon belül az iskola értesíti a szülőt/gondviselőt a felvétel sikerességéről.

A beiratkozásra a jelentkezést követően, sikeres felvételi döntés esetén kerül sor, az iskola által megadott időpontban.

Tandíjnak nevezzük az oktatás egy főre eső teljes bekerülési költségét.

Amennyiben a tanuló jogosult a művészetoktatási állami normatívára (tanulói jogviszonnyal rendelkezik és más alapfokú művészeti iskolában nem veszi igénybe a normatívát), akkor a tandíj kb. 15%-át kell csak kifizetnie az oktatásért: ez a térítési díj.

A térítési és tandíjakat a tanév elején kell a tankerületi számlára befizetni. Az adott tanévre vonatkozó díjakat és a befizetés pontos módját  honlapunkon tesszük közzé.

Csoportos oktatásban részesülnek a társművészeti tanszakok növendékei, valamint a zenei előképző tanulói.